PRAŽSKÁ NÁVŠTĚVA JAK HOVADO 27.2. 2011

27.02.2011 10:16

FERY PÁJA A NATÁLKA PO ROCE UNÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Je to skoro neuvěřitelné, ale po skoro dá se říct malém roce se nám podaříl husarský kousek, pod citovým nátlakem a neustálým urgování jsme "nechci říct donutili" přiměli Fanánka s Pájou a majinkatou nádhernou Natálkou která jako by Ferymu z prdele vypadla, přijeli na návštěvu k nám domu!!!!!!!!!!!!!!!! Taky tomu nikdo nevěříte že jo!

A když už konečně dovalili z toho hlavního city tak nám dovezli řasy KOMBU na MISO polévku, který jsme si u nich objednali jako by nic, ale představte si tu neuvěřitelnou zprávu, že nám nesehnali MISO, no to se nedá pochopit natož odpustit!!!!!!!!!!!!!!! Jen se na ně podívejte, ještě byli vysmátý.

 

    Naše malý nejmenší si hnedle padli do oka a tak nervozita z počátečního nezdaru byla tatam a když si Fanoušek dal zmrzlinku z hlubočanu a na to jsme popili pár Metax bylo vše ok. Pak už sme jen sledovali dění našich malých menších a malých nejmenších.

A najednou nám pája po menším občerstvení začala s vervou předvádět taneční kreace údajně se jednalo o popražtělou (pražskou) verzi ZUMBY, no nevím jak bych to nazval já, ale válela jako divá Bára.

No a asi po dvouhodinovém předtančení zjistili, že už musejí opět valit, no ale mi s Fanánkem jsme se dohodli že si příští neděli dáme flák hovězího u nich dom. Tak už se na to moc těšíme páč hovězí my všichni jak jsme tu byli moc rádi!!!!!!!!!!!!

Pokud máte zájem vidět více fotografií navštivte F+P s Natálkou u nás