KALBA S PÉRKAMA 26.2.2011

26.02.2011 20:14

Večerní dýchánek s Marťou TERORISTOU a Verčou HRABOŠKOU     

 

Je to neuvěřitelné, ale v pořadí již druhá kalba letošního roku s těmito obzvláště vypečenými kamarády jak v zápětí pochopíte.

    Ten den začal zcela nevině, ačkoliv bylo dohodnuté posezení s alkoholovým občerstvením a několikachodovým občerstvením v podobě činských pochoutek, už to samotné zvěstilo něco nekalého. A je to tak, co jiného jsme mohli čekat, hned po prvním občerstvení v podobě čtyřech petek jedenáctky u (Martina terorisry+Robertíka) a lahvinky GINU u (Verči hrabošky+Renátky) se začalo s konzumací drobných pochoutek, v okamžiku a z nenádání, až mi gule hopsly do leva, terorista se chopil zbraně a začal nás atakovat

Marťa terorista

 

"a to já hlava pomazaná jsem s ním měl spát a on mě chtěl v noci lasovat (opravdu nevím co tím myslel)", hned jak nás Marťa terorista spacifikoval využila své největší zbraně Verča "hraboška" začara hrabat jako divá viz. ilustrační foto.

Verča "hraboška" 

  

    Když jsme se asi po dvaceti minutách s Renátkou probrali, nevěděli jsme zda sníme či bdíme. Otřepali jsme se z toho šoku a jeli dál, pak Marťa terorista začal žmoulat plastickou hmotu, něco jako C4, ale utvrzoval nás v tom, že je to pouze modelína a když v ní začal šťourat prstama jako ve vajdžajně tak jsme se uklidnili a věděli že se jen trénuje na Verču hrabošku.

    Ale znenadání si začala hrát i Verča hraboška, co jsme si o tom mohli myslet, že to je napadení ze zálohy? Ne ne nakonec to byla růžová modelína, začala z ní modelovat dlouhý hubený "prý"rohlíček, mezitím Marťa terorista hodil čelovku, tedy abych to uvedl na pravou míru, proběhla také druhá a třetí vlna alkoholového občerstvení. Hnedle jak jsme ho uložili do věčných lovišť, začala Verča hraboška modelovat z růžové modelíny autentický a osobytý portrét čehosi růžového........-), no nechci vše vyzrazovat, tak jesli to na fotu poznáte, kontaktujte nás hraje se o zajímavé ceny z růžové modelíny.

 

 

 

Pak už následovalo skromné dopití alkoholových zásob a spánek okolo čtvrté, hlava bolí jen si vzpomenu, tak grilu zdar!!!!!!!!!!!!!!!