PREMIÉRA U PÁJI A FERYHO

06.03.2011 15:10

Jak se tak den přehoupnul do toho odpoledníčka, dovalili jsme od HVAdámka na odpolední siestičku k FPNatálce, kterou jsme upekli před týdnem, kdy u nás byli na návštěvě. Hnedle jak jsme dorazili vítal nás Fanoušek na parkovišti se zvednutýma rukama, mávajícíma nad hlavou a ukazoval nám kam máme zapýchnout naší káru. Po velký vítačce jsme se dostali k ním do krásnýho slunečního bytu s malebným balkónkem. A následovala vítačka s Pájou a samozřejmě s roztomilou jak na obrázku namalovanou Natálkou, která ještě pořád nejí sladký!!! Ale máme slíbeno, že až přijedou na první grilovačku ccccca třetí sobotu v dubnu, tak už jí můžeme napucnout.

 

 

 

No abych neodcházel od tématu, pohodlně jsme se usadili a Fanoušek s Pájou začali jak pilné včeličky, kolem nás lítat, nebyli vůbec k zastavení. Fanóšek začal dělat roštěnou se smetanovopepřovou omáčkou, fazolkama a Pája nám k tomu nakrájela cibulovou bagetku, kterou prý celou noc pekla a musím uznat byla vynikající. Kdyby nám ti dva spiklenci poslali fotky tak jak slibovali, mohli jste se už kochat i očima, ale to né na to oni mají dost času!!!! Už jsou tu :-))

 

 

 

 

 

 

Ale když nám naložili na talíř, to byl koncert, musím uznat, že bych to Fanouškla neřek, ale luxusní ňaminka, které se nedalo nic vytknout, dokonalá, pohostila všechny naše chuťové pohárky a samozřejmě zaplnila žalud. No a po hodině krafání a 10minutách kulinářského zážitku, při kterém jsme se krásně nažrali, jsme se sbalili a valili do Ústí pro naše dva zbývající kindrošky. Už se mooooc těšíme až se u Vás zase nadlábneme :-)))), nene dělám si prdel příště zase u nás, myslím že to klapne v tom dubnu!!!!

 

UPOZORNĚNÍ: OMLUVA FANOUŠKOVI, PÁJE I NATÁLCE, ZA NAŘČENÍ V MINULÉM ČLÁNKU ŽE NESEHNALI MUGI MISO, JE TEDA PRAVDA ŽE HO MINULE NESEHNALI, ALE NYNÍ NÁM HO NASERVÍROVALI V PLNÉ KRÁSE!!!! DĚKUJEME