GRILOVAČKA S VAŇKOVIC FAMILY

02.03.2011 18:22

Je to až k nevíře, ale letos v pořadí již druhá grilovačka se konala 1.3. 2011, ta první byla o tři týdny dříf  tedy10. 02. 2011, ale byla taky dost plodná co se masových produktů týče. Jeden z hlavních rozdílů těchto dvou akcí je nejen to že svítil punťa a bylo opravdu krásně, ale hlavně se dostavili "UVOZOFKOVÝ SOUSEDI" nydí už v plném počtu jako tříčlená family Pepan - mega, Pája - mega a Pepánek mini junior ve svym natuněnym čtyřkoláku v kterym to tam drandil jak o život.

Když ustali přípravy na večerní grilování, masinko bylo naložený, dorazili uvozofkáčí v plném složení a navíc měli ještě dva bratry s sebou a to věrného Březňáčka v petičce a Grantsku v lahvičce, k tomu se pro ženy přidal červený Imiglikos a dá se říct že jsme piánko mohli začít.

 

 

Hnedle jak jsme rozpálili gril se Pepan - mega uplně rozohnil "snad se inspiroval od grilu"

Rozohněnej Pepan

a začal se navážet do silničářů a děr nasilnici, že jich tam je jak nasráno atd. byl uplně k nezastavení, všude máchal rukama jak chobotnice, ani jeho skoro žena ho neutišila, dokonce na chudáky silničáře pořvával z okýnka. Tak jsem se musel zezadu přiblížit a uchlácholit ho ťapíčkem Grandsky a napětí bylo tatam. Jen se podivejte jak mu naběhli žilky a ty ruce.

Pepan v ráži

 

 

Kvůli tomuhle takovýho povyku

 

 

 

  

Chudáci kjucí, makaj v takovejch podmínkách

Pak už pokračovala klasická grilovačka, malinko se sešeřilo a Pepánek - junior ve svym sporťáku s maminkou valil do hajan, mega Pepan jako správnej tatík valil mamince pomoct jako by nic. Ale najednou jak minule se najednou vynořil z poza rohu na hlavě s čelovkou jak hovado, až jsme byli oslnění. Když jsme popapali Mega Pepan zase začal perlit a vybalil tema "až vyhraju 30 000 000,-Kč" které se táhlo už celým večerem.

Nebudu Vás nudit podrobnostma, ale za 3 000 000,- postaví barák no já si mysli že za víc, pak 1 500 000,- auta, mega do kapci na pivko a zbytek na úroky a už nikdy nemakat. Všechno je to krásný, ale má to jen jednu malou chybičku Mega Pepan nesází, no a s takovým materiálem my kalíme :-))))).

 

        No a druhý den jak už tomu bývá v březnu, začala příprava chajdaloupky na grilovací sezónu, malá ochutnávka na přípravu papapa....