AQUAPARK BABYLON

04.03.2011 10:08

Tak po dlouhém rozhodování jsme se rozhodli a dohodli, že se pojedeme cákycáky jak říká naše malá nejmenší. Po dohodě s Marťou (teroristou) a Verčou (hraboškou), jsme se dohodli, že pojedeme do Babylonu v Liberci, bo děti měly jarní prázdniny. Upřesňuji že termín odjezdu byl stanoven na 4.3 2011 v 8:30 hod na pumpě OMV v Krásném Březně s dodáním ranních kofeinů do těla v podobě raní kávy. Je pravda, že ze strany teroristy a hrabošky (budu uvádět přezdívky je to jednodušší)byly námitky o dřívějším odjezdu cca na 8 hodinu, to jsme jim rozmluvili a dohodli se na kompromisu 8:30. Když jsme s naspořenýma drobnýma, připravenýma na raní kávičku dorazili na pumpu OMV v 8:29 středoevropského času, iluze se náhle rozplynuly. TERORISTA S HRABOŠKOU nikde, nálada trochu ochabla, načeš nám v 8:31 volali že vyjíždějí noooo paradox jak hovado, když chtěli valit na osmou. Tak jsme nelenili a celé osazenstvo RR JEB bez Ketynky vyrazili na kávičku a kindři na čokoládku. Po skoro 30minutovém zpoždění se vynořil u stojanu čerpací stanice vínový FIAT SCUDO (podlaháře a teroristy Marti) a v něm naši opozdilci. Po důkladném pokárání a obviňování z naší strany jsme konečně vyjeli. Po hodince a kousku jsme náhle v kabince v BABYLONU. 

Pak už to šlo ráz na ráz a všichni jsme se věnovali nespoutané zábavě koupacího zařízení. Děti, které jsme viděli asi po třech hodinách, když měli hlad, se neustále věnovaly tobogánům, klouzačkám a jinýmu pokoupáníčku. My starší a rozvážnější jsme byli v sauničce, pářičce a holky i na solárku.

No byl to slastnej vegáček. Původně jsme tam chtěli jet na tři hoďky a pak jít do ZOO. Po šesti hodinách jsme se zmordovaný vypotáceli z Babylonu. Byli jsme vyřízený, ale dohodli jsme se že ještě koukneme na Ještěd a to řádně z blízka. Cestou na horu jak hovado Brambůrka náhle začalo v zadní části vozu něco vrnět (viz. foto).

Cesta za vrcholem naší cesty byla pohodová, jen já debyl jsem uhnu vo kus dřív, tak jsme si trošku zajeli, a pak jsem ještějednou, zní to až neuvěřitelně, jedu jedu do kopce na Ještěd a náhle jedu jedu z kopce z Ještědu a Ještěd tatam. Bylo to pro mě malé dejavu, páč kdysi dávno jsme s klucíma na šumavě vyrazili z Kašperek na Kašperk, deme deme jak debili, cestou jsme ještě ťápli do kravince a dostali pecku do gulí od ohradníku, no a výdeme na vrchol a Kašperk nikde. Jak říkám dost stejný, no ale nakonec se to povedlo, zaplatili jsme 80 pětek parkáček dali kofé za 44, fantičku za 40 a valili domů. 

 

 

Ještě Marťa terorista, se trochu choval jako vydlák při objednávání, trochu mu dělali problémy pojmy na nápojovém lístku, tak si doslova nedokázal objednat a nakonec mu přinesli pikolo s vodou,  to do sebe srknul a čekal až si my vyspělí a civilizovaní vychutnáme dobrou kávičku :-))). Byl trochu smutný a já si v tom vedru ani nemoch sundat mikču, páč jsme měli stejný tričko a to bych se propad hanbou:-))).

Po kávičce jsme mazali ještě do NISY dát si nějakou hamulu do KFC a pak tradá dom. Cesta byla cajk, jenom v Děčíně stoply poliši, pán byl hustej, ale když uviděl tolik dětí a mojí ženu, která mu slovem učarovala nás pustil se slovy "radši jeďte", tak jsme uposlechli a valili dom hajat páč už bylo devět. Výlet jak hovado, už se mega těšíme na další!!!!!!!!!!!!!!

 

Další fotečky zde:    Aquapark BABILON